Usi armonice de interior

Lemnul natur imprima spatiului o atmosfera familiara si calduroasa. O gama larga de culori si esente sunt disponibile, oferind solutii de design spectaculoase. Usile armonice sunt solutia ideala pentru o mare varietate de spatii atat interioare cat si exterioare. Cercevelele se pot realiza astfel incat sa se deschida atat spre dreapta cat si spre stanga, in interior sau in exterior.


Usi armonice de exterior

Sistemul de inchidere-deschidere este simplu: sinele si carucioarele sunt realizate din otel inoxidabil asigurand o manipulare fara efort a usilor. Lemnul de inalta calitate asigura o izolare termica ridicata. Acest tip de usi se caracterizeaza prin siguranta si confort dorita sistemului cu puncte multiple de inchidere integrat si cremonului cu role. Stabilitatea sistemului este asigurata si prin utilizarea unor bolturi de ghidaj de 24 mm.

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.