oradea

2

Komfort Wood

Komfort Wood Oradea este o companie specializata in realizarea gamei complete de lucrari de tamplarie din lemn stratificat: ferestre, usi de intrare, usi de interior, sisteme speciale, parchet si lambriuri, ce se incadreaza perfect in decorul in care alegeti sa trăiti, traditional sau ancorat in ultimele tendinte.

> Proces de ambalare
> Vizualizeaza portofoliul nostru
> Informatii utile

+ Activitate
Societatea Komfort Wood acopera intreg spectrul de activitate de la lucrari realizate in stil de epoca si restaurari pana la produse de tip DIY. Inca de la infiintare, in anul 2004, KOMFORT WOOD s-a impus cu produse de un inalt nivel calitativ, cu un grad superior de finisare si solutii tehnice de ultima generatie. Compania este recunoscuta in acest domeniu de activitate ca avand lucrari deosebite de renovare a cladirilor vechi, tamplaria imbinand armonios toate avantajele pe care le ofera tehnologia moderna, cu stilul de epoca al ferestrelor vechi. Activitatea de productie se desfasoara in doua locatii: Oradea si Lupeni. In Oradea are loc productia de binale, intr-o hala cu o suprafata de 1600 m, avand o capacitate de 800 unitati/luna
+ Realizarea produselor
Maniera de realizare a produselor noastre corespunde standardelor ridicate in domeniu, si anume: finisajul realizat la cel mai inalt nivel, solutii tehnice de ultima generatie, utilizarea in procesul de productie in exclusivitate a materiilor prime si materialelor premium, atent selectionate, respectarea stricta a termenelor de productie si montaj, atentie sporita pentru detalii.
Produsele noastre
Ferestrele si usile sunt cele care exprima si dau masura propriului stil de viata. Piata este inundata de o multime de produse, insa doar putine garanteaza bucuria utilizarii de-a lungul deceniilor si o gospodarire eficienta a energiei, imbinand arta cu traditia si tehnica si devenind astfel garantul celei mai bune calitati a produselor cu o durata lunga de viata. Komfort Wood dispune de o linie de productie germana, deservita de peste 50 de tehnicieni. Intreaga echipa de productie si montaj dispune de o vasta experienta in domeniu, cea mai buna recomandare fiind lucrarile executate.

Sugestiile noastre practice, disponibile printr-o Cerere de oferta, în amenajarea interioarelor si exterioarelor, va pot ajuta sa construiti o ambianta incarcata de naturalete, care sa va reprezinte.

Lemnul este simbolul cresterii si al progresului, intareste puterea de creatie si expansiune.